Ammattitaitoinen Personal Trainer ohjaa, motivoi ja kannustaa sinut kohti henkilökohtaisia tavoitteitasi!

Personal Trainer tuo kokeneemmalle kuntoilijalle uutta näkökulmaa harjoitteluun sekä varmistaa aloittelijan oikeat suoritustekniikat.

Me Kuntokeskus FLO:lla emme tee liukuhihnaohjelmia, vaan suunnittelemme kuntosaliohjelmat aina asiakkaan elämäntilanteeseen sopivaksi.

Tällä hetkellä Personal trainer palveluita tarjoaa Samuli ja Senja.

Senja

Olen Senja, 33 vuotias aktiivisesti liikkuva nainen. Valmistuin vuonna 2016 Suomen Urheiluopistolta Vierumäeltä liikunnanohjaajaksi ja personal traineriksi.

Itselleni liikkuminen monissa muodoissaan on iso osa elämää. Harrastan juoksua, pyöräilyä, kuntosalia ja kehonpainoharjoittelua. Talvisin hiihdän ja kesäisin vaellan.

Liikunnassa uskon monipuoliseen harjoitteluun. Liikunnan ei pitäisi olla hampaat irvessä puurtamista, vaan ennen kaikkea sen pitäisi tuoda iloa. Liikunta onkin hauskaa, kun harjoitusohjelma on suunniteltu kuntotasoa vastaavaksi, tavoitteet sekä elämäntilanne huomioiden. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntäni. En laita ihmisiä yhteen muottiin, vaan haluan palvella Sinua ja sinun tavoitteitasi. Haluan, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjen askareiden keskellä.

Personal trainerinasi olen kannustava ja motivoiva, mutta kuitenkin tiukka ja tavoitteista kiinnipitävä. Keskityn valmennuksissa yksilöön eli juuri Sinuun ja rakennan matkan kohti tavoitettasi sen mukaisesti. 

Samuli
Moi! Olen Koulutettu hieroja, sekä Personal Trainer -opiskelija. Tarjoan tällä hetkellä PT-palveluita harjoittelijahintaan Kuntokeskus FLO:lla.
Hierojan työssä kohtaan päivittäin ongelmia, jotka juontuvat usein joko liikkumattomuudesta tai vääristä suoritustavoista. Personal Trainer -koulutuksen myötä pystyn palvelemaan asiakkaitani kokonaisvaltaisemmin kohti parempaa elämänlaatua.
Olen kiinnostunut liikunnasta terveydenedistäjänä. Lisäksi olen kiinnostunut biomekaniikasta ja tämän tiedon soveltamista kehonmuokkauksessa. 
Personal Trainerin työssä pyrin ensisijaisesti  avustamaan asiakasta ottamaan liikunnan luontaiseksi osaksi arkea. Asiakassuhde alkaakin aina tapaamisella, jossa kartoitetaan asiakkaan elämäntilanne. Näin minun on mahdollista suunnitella juuri asiakkaan elämäntilanteeseen soveltuva liikuntaohjelma.

 

Lue lisää Personal Trainer -palveluista ja hinnoista täältä: Palvelut ja hinnasto

Tarvitsetko apua? Mikäli sinua askarruttaa jokin asia Personal Trainer palveluihin liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluun. Voit myös ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä pian!