Ammattitaitoinen Personal Trainer ohjaa, motivoi ja kannustaa sinut kohti henkilökohtaisia tavoitteitasi!

Personal Trainer tuo kokeneemmalle kuntoilijalle uutta näkökulmaa harjoitteluun sekä varmistaa aloittelijan oikeat suoritustekniikat.

Me Kuntokeskus FLO:lla emme tee liukuhihnaohjelmia, vaan suunnittelemme kuntosaliohjelmat aina asiakkaan elämäntilanteeseen sopivaksi.

Tällä hetkellä Personal trainer palveluita tarjoaa Samuli ja Senja.

Senja

Olen Senja, aktiivisesti liikkuva nainen. Valmistuin vuonna 2016 Suomen Urheiluopistolta Vierumäeltä liikunnanohjaajaksi ja personal traineriksi.

Itselleni liikkuminen monissa muodoissaan on iso osa elämää. Harrastan juoksua, pyöräilyä, kuntosalia ja kehonpainoharjoittelua. Talvisin hiihdän ja kesäisin vaellan.

Liikunnassa uskon monipuoliseen harjoitteluun. Liikunnan ei pitäisi olla hampaat irvessä puurtamista, vaan ennen kaikkea sen pitäisi tuoda iloa. Liikunta onkin hauskaa, kun harjoitusohjelma on suunniteltu kuntotasoa vastaavaksi, tavoitteet sekä elämäntilanne huomioiden. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntäni. En laita ihmisiä yhteen muottiin, vaan haluan palvella Sinua ja sinun tavoitteitasi. Haluan, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjen askareiden keskellä.

Personal trainerinasi olen kannustava ja motivoiva, mutta kuitenkin tiukka ja tavoitteista kiinnipitävä. Keskityn valmennuksissa yksilöön eli juuri Sinuun ja rakennan matkan kohti tavoitettasi sen mukaisesti. 

Samuli
Moi! Olen Koulutettu hieroja, sekä Personal Trainer. Hierojan työssä kohtaan päivittäin ongelmia, jotka juontuvat usein joko liikkumattomuudesta tai vääristä suoritustavoista. Personal Trainer -koulutuksen myötä pystyn palvelemaan asiakkaitani kokonaisvaltaisemmin kohti parempaa elämänlaatua. 
Olen kiinnostunut liikunnasta terveydenedistäjänä sekä mahdollisesti jopa eri sairauksien hoitokeinona. En omaa itse mitään kilpailutaustaa, vaan olen ”tavallinen terveyskuntoilija”.  
PT:nä Kuntokeskus FLO:lla tavoitteenani on tarjota sinulle paras mahdollinen alku kuntosaliharrastuksellesi. Olen huomannut, että asiakas on helppo motivoida kuntosaliharjoittelun aloittamiseen. Sen sijaan harjoitteluohjelmaan sitoutuminen tarjoaa yllin kyllin haasteita. Kun alku tehdään kunnolla, on todennäköisyytesi liikuntaohjelmaan sitoutumiselle huomattavasti suurempi. Tästä syystä suosittelenkin kaikille alkuun Personal Trainerin palveluita. 
Valmennustyyliltäni olen rauhallinen. Koulutukseni pohjautuu tutkittuun tietoon, jota myös hyödynnän työssäni.

Personal trainer -hinnasto

Henkilökohtainen kuntosaliohjelma + ohjaus: 130€

Suosittelemme sinulle, joka et ole koskaan harrastanut kuntosalia tai viime kerrasta on kulunut jo tovi.

Paketti sisältää haastattelun (n.30min), jossa selvitämme lähtötilanteesi, tavoitteesi ja muut seikat jotka otamme huomioon ohjelmaa suunniteltaessa.

Haastattelun jälkeen personal trainerisi suunnittelee sinulle harjoitteluohjelman tukemaan yksilöllisiä tavoitteitasi.

Tämän jälkeen tapaatte personal trainerin kanssa 1-2 kertaa (yhteensä 90min). Tällöin PT opastaa sinut tulkitsemaan harjoitteluohjelmaa. Lisäksi varmistamme, että osaat käyttää laitteita ja suoritustekniikkasi ovat turvallisia.

Personal trainer tapaaminen 60min: 80€

Esimerkiksi vanhan ohjelman päivitys vanhalle PT-asiakkaalle.

PT-asiakkuus alk. 119€/kk

Alkaen hinta sisältää 1xtapaamisen kuukaudessa valitsemasi PT:n kanssa, etätuen sekä kuntosalin rajattoman käytön. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus kalenterikuukauden irtisanomisajalla.

Tarvitsetko apua? Mikäli sinua askarruttaa jokin asia Personal Trainer palveluihin liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluun. Voit myös ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä pian!