Ammattitaitoinen Personal Trainer ohjaa, motivoi ja kannustaa sinut kohti henkilökohtaisia tavoitteitasi!

Personal Trainer tuo kokeneemmalle kuntoilijalle uutta näkökulmaa harjoitteluun sekä varmistaa aloittelijan oikeat suoritustekniikat.

Me Kuntokeskus FLO:lla emme tee liukuhihnaohjelmia, vaan suunnittelemme kuntosaliohjelmat aina asiakkaan elämäntilanteeseen sopivaksi.

Tällä hetkellä Personal trainer palveluita tarjoaa Senja ja Paavo.

Senja

Olen Senja, aktiivisesti liikkuva nainen. Valmistuin vuonna 2016 Suomen Urheiluopistolta Vierumäeltä liikunnanohjaajaksi ja personal traineriksi.

Itselleni liikkuminen monissa muodoissaan on iso osa elämää. Harrastan juoksua, pyöräilyä, kuntosalia ja kehonpainoharjoittelua. Talvisin hiihdän ja kesäisin vaellan.

Liikunnassa uskon monipuoliseen harjoitteluun. Liikunnan ei pitäisi olla hampaat irvessä puurtamista, vaan ennen kaikkea sen pitäisi tuoda iloa. Liikunta onkin hauskaa, kun harjoitusohjelma on suunniteltu kuntotasoa vastaavaksi, tavoitteet sekä elämäntilanne huomioiden. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntäni. En laita ihmisiä yhteen muottiin, vaan haluan palvella Sinua ja sinun tavoitteitasi. Haluan, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjen askareiden keskellä.

Personal trainerinasi olen kannustava ja motivoiva, mutta kuitenkin tiukka ja tavoitteista kiinnipitävä. Keskityn valmennuksissa yksilöön eli juuri Sinuun ja rakennan matkan kohti tavoitettasi sen mukaisesti. 

Paavo

Olen Paavo, ja toimin Kuntokeskus FLO:n Personal Trainerina. Olen suorittanut Spartan Academyn monipuolisen ja arvostetun Toiminnallisen harjoittelun Personal Trainer -koulutuksen. Liikuntaa olen harrastanut aktiivisesti koko elämäni, ja sitä tulee edelleen harrastettua mm. kamppailulajien, kuntosaliharjoittelun tai lenkkeilyn muodossa päivittäin.

Personal Trainerina pyrin ottamaan asiakkaiden yksilölliset lähtökohdat mahdollisimman kokonaisvaltaisesti huomioon. Kuntosaliharjoittelun ja muun liikunnan pitäisi olla ennen kaikkea ihmisen voimavaroja lisäävä harrastus. Tahdon että asiakkaani aidosti nauttivat kuntosaliharjoittelusta, ja saavuttavat juuri tämän ansiosta heidän tavoitteensa!

Personal trainer -hinnasto

Henkilökohtainen kuntosaliohjelma + ohjaus: 130€

Suosittelemme sinulle, joka et ole koskaan harrastanut kuntosalia tai viime kerrasta on kulunut jo tovi.

Paketti sisältää haastattelun (n.30min), jossa selvitämme lähtötilanteesi, tavoitteesi ja muut seikat jotka otamme huomioon ohjelmaa suunniteltaessa.

Haastattelun jälkeen personal trainerisi suunnittelee sinulle harjoitteluohjelman tukemaan yksilöllisiä tavoitteitasi.

Tämän jälkeen tapaatte personal trainerin kanssa 1-2 kertaa (yhteensä 90min). Tällöin PT opastaa sinut tulkitsemaan harjoitteluohjelmaa. Lisäksi varmistamme, että osaat käyttää laitteita ja suoritustekniikkasi ovat turvallisia.

Personal trainer tapaaminen 60min: 80€

Esimerkiksi vanhan ohjelman päivitys vanhalle PT-asiakkaalle.

PT-Paketit

Kaipaatko pidempiaikaista valmennusta esimerkiksi elämäntapamuutoksen tueksi? Varaa ilmainen neuvonta soittamalla numeroon 0443264694, niin kartoitamme tarpeesi ja teemme tarjouksen sinulle sopivasta paketista.

Tarvitsetko apua? Mikäli sinua askarruttaa jokin asia Personal Trainer palveluihin liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluun. Voit myös ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä pian!