VOI EI! Myöhäistä - ryhmä täynnä! Mikäli haluat etusijan seuraavista ryhmistä, laita meille sähköpostia info@kuntokeskusflo.fi

HUIPPUSUOSITTU PIENRYHMÄVALMENNUS ALKAA PORVOOSSA HETI JUHANNUKSEN JÄLKEEN!

Paikat myynnissä nyt ennakkohintaan!

Kuulostaako seuraava tutulta...

 • Tiedät, että sinun tulisi kuntoilla enemmän
 • sinun on kuitenkin hankalaa aloittaa säännöllinen harjoittelu tai sitoutua liikuntaohjelmaan
 • kaipaat opastusta, sparrausta ja vertaistukea
 • OLET RAPAKUNNOSSA

NAISTEN RAPAKUNTORYHMÄ ON RATKAISUSI

Päädyit tälle sivulle, koska harkitset elämäntapamuutoksen aloittamista – mahtava juttu! 

Elämäntapamuutoksen ei tulisi olla pelkkää väkisin vääntämistä ja epätoivoisia yrityksiä. Naisten rapakuntoryhmä starttaa kesäkuussa heti Juhannuksen jälkeen!.

Rapakuntoryhmässä asiat tehdään fiksusti, maltilla ja ilolla! Liittymällä mukaan kasvatat todennäköisyyttä säännölliseen liikkumiseen ja sen tuomiin etuihin myös valmennuskauden päätyttyä. Mikä parasta, et ole rapakuntosi kanssa yksin. Rohkeasti mukaan – pärjäät kyllä!

NAISTEN RAPAKUNTORYHMÄ ON TÄYDELLINEN VALMENNUS SINULLE, JOKA TUSKAILET NYKYISEN KUNTOSI KANSSA, ETKÄ PÄRJÄÄ YKSIN.

ENNAKKOHINTA: 119€/kk voimassa 14.6. asti. 

norm. 155€/kk (säästät yht. 108€!)

Valmennuksessa 3 kuukautta, näin ollen kokonaishinta tarjouksen kanssa 119×3 = 357€

Kenelle valmennus sopii?

Naisten rapakuntoryhmä sopii sinulle, joka et ole aikoihin vetänyt lenkkitossuja jalkaan tai käynyt kuntosalilla.

Olet kenties aloittanut kuntoilun useammankin kerran, mutta pyrähdykset ovat jääneet lyhyiksi.

Olet huomannut, että rapakuntosi vaikuttaa elämänlaatuusi, ja haluat muutosta.

Olet valmis jättämään tekosyyt taaksesi ja aloittamaan matkasi kohti parempaa elämänlaatua.

Miten rapakuntoryhmä toimii?

Missä yhteistreenit ovat?

Treenit sekä yksilöohjaukset järjestetään Kuntokeskus FLO:lla Porvoossa osoitteessa Ankkurikatu 8, 06100 Porvoo. Yhteistreenejä ohjataan myös ulkona Kuntokeskus FLO:n lähiympäristössä. Valmennuksen hintaan sisältyy myös Kuntokeskus FLO:n käyttöoikeus koko valmennuskauden ajan.

Liikunnan iloa yksilöllisesti ja porukassa saman henkisten kanssa!

Ryhmä starttaa Juhannuksen jälkeen alkavalla viikolla yksilötapaamisella valmentajasi kanssa. Alkuhaastattelun, yksinkertaisten liiketestien ja terveyskyselyn jälkeen valmentajasi suunnittelee sinulle henkilökohtaisen liikuntaohjelman.

Ensimmäisessä tapaamisessa selvitämme nykyisen toimintakykysi: etsimme yhdessä heikot lihaksesi ja liikeradat, jotka kaipaavat kohennusta.

Tämän jälkeen tapaat valmentajasi toistamiseen ja käytte läpi yksilöllisen liikuntaohjelmasi.

Kun olet käynyt yksilöllisen harjoitteluohjelmasi läpi valmentajan kanssa, pääset harjoittelemaan ohjeiden mukaisesti itsenäisesti kuntosalillemme.

Tapaatte läpi valmennuksen muiden pienryhmäläisten kanssa kerran viikossa järjestettävissä pienryhmäharjoituksissa Kuntokeskus FLO:lla. Yhteistreenit ovat arki-iltaisin. Yhteistreenit aikataulutetaan kun porukka on kasassa. Näin varmistamme, että kaikki pääsevät mukaan yhteistreeneihin. 

Kolmantena, eli valmennuksen viimeisenä kuukautena tapaat valmentajasi kertalleen yksilötapaamisessa. Viimeisessä yksilötapaamisessa voimme yhdessä miettiä mikä on sinulle järkevin tapa jatkaa kuntoilua valmennuksen jälkeen. 

Aikataulu & treenien teemat

Yhteistreenit sijoitetaan arki-iltaan. Tarkempaa aikataulua ei ole vielä päätetty, sillä yhteistreenit aikataulutetaan sitten, kun porukka on kasassa. Näin varmistetaan, että kaikilla on mahdollisuus osallistua yhteistreeneihin.

Yhteistreenit ovat suunniteltu sellaisille henkilöille, jotka ovat juuri aloittaneet liikunnan pitkän tauon jälkeen tai jopa ensimmäistä kertaa koskaan. Harjoitukset ovat kuitenkin nousujohteisia, jotta tekeminen pysyy mielekkäänä kunnon kehittyessä. 

Yhteistreeneissä on ainakin seuraavia teemoja:

1.Kehonpainoharjoittelu

2.Kahvakuulatreeni

3.Kehonhuolto

4.Aerobinen harjoittelu

5. Tasapaino.

Muun liikuntasuunnitelmasi mukaisen liikunnan aikataulut päätät itse. Valmennukseen kuuluu kuntosalin rajaton käyttö. Kuntosali on avoinna ma-pe klo 06-23, la 06-21 ja su 06-23. Henkilökohtaiset Personal Trainer tapaamiset sovit valmentajasi kanssa, niin että yksi on valmennuksen alussa ja toinen valmennuksen loppu puolella. 

 

Tukenasi on kaksi valmentajaa

Moi!

Olen Samuli Huttunen ja vastaan Naisten Rapakuntoryhmän yksilövalmennuksesta.

Tiedän, että elämänlaatu paranee merkittävästi toimintakykyisessä, terveessä ja itselleen mieleisessä kehossa.

Suunnittelen palvelut tukemaan kunkin yksilön tavoitteita tutkittuun tietoon pohjautuen. Jaan tietoisuutta, jonka avulla ihminen voi elää mahdollisimman laadukasta elämää, myös asiakassuhteen päätyttyä.

Moikka!

Nimeni on Ronja. Vastaan valmennuksen ryhmäohjauksista. Olen suomenruotsalainen Porvoosta. Opiskelen liikunnanohjaajaksi Helsingissä, ammattikorkeakoulu Arcadassa. Olen pienestä pitäen aina ollut todella aktiivinen ja harrastanut eri lajeja. Salibandyn parissa viihdyin 10 vuotta ja sitä myötä olen oppinut puhaltamaan yhteen hiileen sekä ottamaan kaikki huomioon. Minulta löytyy suuri palo auttaa muita ja siksi päädyinkin kyseiseen ammattiin. Uskon vahvasti siihen, että koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa uutta harrastusta!

Valmennus sopii sinulle jos...

 1. Pelkästään henkilökohtaisen valmentajan palkkaaminen on liian kallista, tai kaipaat vertaistukea.
 2. Haluat tuloksia turvallisesti, sekä eväät tuloksissa pysymiseen.
 3. Kaipaat ohjausta ja tsemppausta projektiisi.
 4. Ymmärrät, että pysyvien tuloksien saaminen vaatii pitkäjänteisyyttä.
 5. Olet valmis unohtamaan tekosyyt.

Valmennukseen osallistumalla voit saavuttaa mm. seuraavia asioita...

 1. Opit turvalliset ja tehokkaat harjoittelutavat
 2. Fyysinen suorituskykysi paranee
 3. Terveyskuntosi paranee
 4. Ennaltaehkäiset tuki- ja liikuntaelin- sekä sydän- ja verisuonisairauksia.
 5. Energiatasosi nousee
 6. Elämänlaatusi paranee

Valmennus sisältää mm. kaiken seuraavan:

 • 2x Analyysin pohjalta tehty henkilökohtainen harjoitteluohjelma
 • Harjoitusohjelmien ohjaus
 • (Halutessasi) kehonkoostumusmittaukset
 • Kuntokeskus FLO:n kuntosalin rajattoman käytön
 • Ohjatut pienryhmätunnit 
 • Valmentajan jatkuvan etätuen (WhatsApp, sähköposti)

Mitä yhtä kattava yksilövalmennus maksaisi sinulle?

 • 2x analyysin pohjalta tehtyä henkilökohtaista harjoitteluohjelmaa ohjauksineen = 260€
 • Kehonkoostumusmittaus (halutessasi) = 40€
 • 3kk Kuntokeskus FLO:n rajaton käyttö = 113,85
 • Kulkutunniste = 12€
 • Ohjatut treenit kerran viikossa kolmen kuukauden ajan  660€

Yhteensä = 1085,85€ (361,95€/kk)

Nyt saat todellakin kaiken tämän alennettuun hintaan 119€/kk!

(norm. 155€/kk) Alennettu hinta voimasssa vain 14.6.2020 asti joten ilmottaudu heti mukaan!

Paikat täyttyvät pian! Ilmottaudu heti mukaan. Tarjous voimassa 14.6.2020 asti

Kysyttyä valmennuksesta

Olen vuorotyössä. Sopiiko valmennus minulle?

Tarvittaessa yhteistreenit sovitetaan työvuoroihin, jotta kaikki pääsevät osallistumaan. Valmennus siis sopii myös vuorotyöläiselle. Treenit sijoitetaan kuitenkin arki-iltoihin.

Missä yhteistreenit ovat?

Treenit sekä yksilöohjaukset järjestetään Kuntokeskus FLO:lla Porvoossa osoitteessa Ankkurikatu 8, 06100 Porvoo. Valmennuksen hintaan sisältyy myös Kuntokeskus FLO:n käyttöoikeus koko valmennuskauden ajan. Osa ohjatuista tunneista pidetään ulkona kuntokeskuksen lähettyvillä.

Koska yhteistreenit on?

Yhteistreenien aikataulu täsmennetään myöhemmin ja järjestetään niin, että kaikilla on mahdollista osallistua. Treenit ovat kuitenkin arki-iltana. 

Koska valmennus alkaa?

Juhannuksen jälkeisellä viikolla. Ensimmäiset yksilöohjaukset voidaan halutessasi tehdä jo aiemmin. 

Millä voin maksaa valmennuksen?

Valmennuksesta kirjoitetaan kuukausittain lasku. Laskun voi maksaa myös kaikilla työnantajien tarjoamilla eduilla, kuten Smartum, ePassi, Virike yms…..

Kuinka monta henkilöä ryhmässä on?

4-8

Minulla on sairaus ja/tai tuki- ja liikuntaelinvaivaa. Voinko osallistua valmennukseen?

Lähtökohtaisesti kyllä. Harva vaiva on este liikunnalle. Valmentajasi on koulutettu konsultoimaan lääkäriä tarvittaessa.

Aiemmin valmennusiin osallistuneilta kuultua....

Olen kamppaillut ylipainon kanssa esikoisen syntymästä asti. Painoa olen yrittänyt pudottaa erilaisilla dieeteillä useaan otteeseen. Variaatioita on ollut monia kaalikeitosta, jauhepusseihin. Olen onnistunut niissä ihan hyvin, mutta heti kun aloitin syömään normaalisti alkoi myös paino tulla takaisin. Väsymys aiheuttaa usein makean himoa, ja liikkumattomuutta.

Vuoden alussa päätin tehdä kunnollisen elämäntaparemontin. Samassa yhteydessä löysin mainoksen ryhmästä. Halusin palauttaa liikunnan arkeeni ja saada sitä kautta pysyvämpiä tuloksia aikaan. Mainos näytti olevan hyvä ratkaisu tuohon ongelmaan. Valmennuksen alussa hieman epäilin sitä, mutta kun pääsin vauhtiin liikkumisessa ja huomasin, että vireystasoni nousi tiesin ratkaisun olleen oikea. Halusin myös tehdä sellaisen ruokavalio muutoksen, että koko perhe voi syödä samaa ruokaa, eikä heille tarvitse erikseen sitä valmistaa. Tämä on varmaan yksi syy, että olen onnistunut pitämään ruokavalion koko valmennuksen ajan. Sokeri on jäänyt melkein kokonaan pois, samoin univajeet ja väsymys.

Tuloksia valmennuksen aikana on tullut hyvin, painoa on pudonnut kiitettävästi. On ollut kiva huomata, miten liikkuminen helpottuu ja jumpat ym. eivät tunnu enää samalla tavalla raskailta. (Joskus jopa toivoo, että olisi hieman raskaampaa liikuntaa). Parasta on ollut, että toimistotyön tuomat säryt niskassa ja muualla kropassa on selätetty, kun käyn töiden jälkeen liikkumassa. Uskon, että pystyn pitämään tämän muutoksen voimassa, koska en halua enää takaisin siihen tilanteeseen, ettei minulla ole energiaa. huomaan kropan patistavan minua liikkeelle ja kaipaavan liikettä, jos en ole kerennyt liikkumaan tarpeeksi. Tätä olotilaa ei ennen ollut. Vielä on painoa pudotettavana, ja lihaksia kasvatettavana, mutta toivon vakaasti oppineeni läksyni.

Samulin kanssa työskentely on sujunut hyvin. Hän osaa olla tiukka, mutta myös joustava. Hän huomio rajoitteet hyvin ja antaa vaihtoehtoja tarvittaessa jos emme kykene siihen tasoon mitä on vaadittu. Huumorintajuakin ollaan saatu kaivettua esiin, ja joskus jopa nauraa ääneen kun vitsailemme ryhmässä”

-Jenni, 38v

Nyt loppu tekosyille!

Jos haluat tutustua valmentajaasi paremmin, kuulla lisää valmennuksesta, tai sinulla on muuta kysyttävää, ehdotamme, että tulet käymään Kuntokeskus FLO:lla. Istutaan alas, juodaan vaikka kahvit ja mietitään yhdessä miten voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Kysyttävää valmennukseta? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!