Kuntokeskus FLO kutsuu sinut mukaan valtaamaan Suiston nurmikentän kesäkuun alusta alkaen! Naisten nurmijumpassa luvassa hauskanpitoa raittiissa kesäilmassa liikunnan merkeissä ammattilaisen ohjaamana.

Nurmijumppien teemat rakentuvat viiden K:n ympärille:

Kahvakuula

Kehonpaino

Keppijumppa

Kehonhuolto

ja….

KESÄ <3

Ensimmäinen Naisen nurmijumppa starttaa maanantaina 3.6. kello 17:30 . Viimeinen veto ajoittuu heinäkuun loppuun 29.7. Jumpat ovat joka maanantai tällä välillä kello 17:30-18:45. Naisten nurmijumppa järjestetään Suiston nurmikentällä, Kuntokeskus FLO:n vieressä.

Hinnasto:

Kaikki Naisten nurmijumpat 69€

Kertalippu 10€

TARJOUS: 3xlippu 20€ (9.6. alkaen hinta 27€)

TARJOUS: 5xlippu 30€ (9.6. alkaen hinta 40€)

Voit ostaa vain yhden tarjoushintaisen lippupaketin.

Kertalipulla voit osallistua itse valitsemaasi nurmijumppaan!

Maksutapoina asiakaspalvelussa: Käteinen, pankki- ja luottokortti, kaikki työnantajien tarjoamat liikuntaedut, kuten Smartum, Epassi, Virikeseteli yms..

Maksutapoina verkkokaupassa: Pankki- ja luottokortti, tilisiirto, Jousto lasku.

Jeps! Varaan paikkani ennakkohintaan!

Minkälaisia tunteja Naisten nurmijumpissa on?

Naisten nurmijumpat soveltuvat kaikille ikään, kokoon tai aloitustasoon katsomatta.

Kehonhuolto

Tunnilla tehdään monipuolisesti kehon liikkuvuutta parantavia liikkeitä. Tunnilla ei ole askellusta, hyppyjä tai muita kehoa voimakkaasti rasittavia liikkeitä, joten tunti soveltuu kaikille. Mukaasi tarvitset kevyeeseen ulkoliikuntaan soveltuvat liikuntavarusteet, juomapullon, sekä oman jumppamaton.

Keppijumppa

Keppijumppa on helppo ja tehokas tunti. Kepin avulla tehdyt liikesarjat muokkaavat monipuolisesti kehon eri lihasryhmiä. Keppijumppa lisää liikkuvuutta ja vaikuttaa etenkin niska/hartiaseutuun. Mukaasi tarvitset kevyeeseen ulkoliikuntaan soveltuvat liikuntavarusteet, juomapullon, sekä oman jumppamaton.

Kehonpainotreeni

Kehonpainotreeni on hauskaa harjoittelua vain omaa kehonpainoa hyödyntäen. Kehonpainoharjoittelu kehittää fyysistä kuntoa monipuolisesti. Liikkuminen tapahtuu omaan tahtiin ja aikaa vastaan. Mukaasi tarvitset kevyeeseen ulkoliikuntaan soveltuvat liikuntavarusteet, juomapullon, sekä oman jumppamaton.

Kahvakuula

Kahvakuula on tehokas, koko vartaloa kuormittava harjoitus. Kahvakuulailu kehittää voimaa, koordinaatiota, kestävyyttä ja kehonhallintaa. Mukaasi tarvitset kevyeeseen ulkoliikuntaan soveltuvat liikuntavarusteet, juomapullon, sekä oman jumppamaton ja kahvakuulan.

Kuulostaa hyvältä. Varaan paikkani Naisten nurmijumppaan ennakkohintaan!

Kuka on ohjaajani?

Pääsääntöisenä ohjaajanasi Naisten nurmijumpalla on Kuntokeskus FLO:n Personal Trainer Senja. Näin Senja kertoo itsestään:

Olen Senja, 33 vuotias aktiivisesti liikkuva nainen. Valmistuin vuonna 2016 Suomen Urheiluopistolta Vierumäeltä liikunnanohjaajaksi ja personal traineriksi.

Itselleni liikkuminen monissa muodoissaan on iso osa elämää. Harrastan juoksua, pyöräilyä, kuntosalia ja kehonpainoharjoittelua. Talvisin hiihdän ja kesäisin vaellan.

Liikunnassa uskon monipuoliseen harjoitteluun. Liikunnan ei pitäisi olla hampaat irvessä puurtamista, vaan ennen kaikkea sen pitäisi tuoda iloa. Liikunta onkin hauskaa, kun harjoitusohjelma on suunniteltu kuntotasoa vastaavaksi, tavoitteet sekä elämäntilanne huomioiden. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntäni. En laita ihmisiä yhteen muottiin, vaan haluan palvella Sinua ja sinun tavoitteitasi. Haluan, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjen askareiden keskellä

Kuulostaa hyvältä. Haluan mukaan!

Miten kaikki toimii?

1. Ilmottaudu mukaan!

Varaa paikkasi suorittamalla ostos verkkokaupasta. Jos haluat maksaa epassilla, smartumilla, virikesetelillä tai muulla työnantajan tarjoamalla lomakkeella, täytä tietosi alle.

2. Nouda passi

Kun olet suorittanut ostoksesi verkkokaupassa tai täyttänyt alla olevan lomakkeen, voit noutaa Naisten Nurmijumppapassisi Kuntokeskus FLO:n asiakaspalvelusta ma-pe klo 16-19

3. Liity WhatsApp ryhmään.

Kutsumme sinut Naisten Nurmijumppa -WhatsApp ryhmään, jossa tiedotamme ennen jumppia päivän jumpan. Jos sinulla ei ole WhatsAppia tiedotamme sinua tekstiviestillä.

4. Kaikki valmista Nurmijumpalle!

Muistathan vielä hankkia asianmukaiset liikuntavarusteet, mikäli sinulla ei ole niitä valmiiksi. Tarvitset oman jumppamaton, oman kahvakuulan, juomapullon sekä kevyeeseen ulkoliikuntaan soveltuvat liikuntavaatteet.

Jep! Mukana ennakkohintaan!

Usein kysyttyä

K: Voinko maksaa Naisten Nurmijumpat epassilla, smartumilla, virikesetelillä tms.

V: Kyllä voit. Asiakaspalvelussamme voit maksaa myös tämän palvelun kaikilla työnantajien tarjoamilla eduilla. Huomaathan, että verkkokaupassa liikuntaeduilla ei valitettavasti voi maksaa.

K: Tiedän, että olen matkoilla ja minulta jää kerta väliin. Saanko alennusta?

V: Mikäli tiedät, että tulet olemaan poissa joitakin kertoja, kerro siitä meille kun noudat passiasi. Alennusta emme valitettavasti voi antaa, mutta voimme tarjota sinulle mahdollisuuden vaihtaa käynnin yhteen ryhmäliikuntatuntiin Kuntokeskus FLO:lla. Toinen vaihtoehto on, että ystäväsi voi käyttää passiasi niinä kertoina kun olet poissa.

K: Entä jos sataa?

V: Mikäli sää on ylitsepääsemättömän huono ja joudumme perumaan nurmijumpan, saat hyvitykseksi käyntikerran Kuntokeskus FLO:n ryhmäliikuntaan tai kuntosalille.

K: Kuinka haastavia nurmijumpat ovat?

V: Nurmijumpat ovat suunniteltu sopimaan kaiken kuntoisille. Mikäli sinulla on terveydentilasi soveltuvuusuus nurmijumpille mietityttää, on sinun hyvä kysyä lääkäriltä lupa liikuntaan.

K: Mitä varusteita tarvitaan?

V: Tarvitset oman kahvakuulan, oman jumppamaton, juomapullon sekä kevyeeseen ulkoliikuntaan soveltuvat liikuntavarusteet.

K: Mistä tiedän milloin on mikäkin jumppa?

V: Noudettuasi passin kutsumme sinut Naisten Nurmijumpat -WhatsApp ryhmään, jossa tiedotamme mitä seuraavalla kerralla on luvassa. Esimerkiksi jos on kamala helle, pidetään mieluummin kevyttä keppijumppaa kuin sykettä nostattavaa kahvakuulaa. Jos sinulla ei ole WhatsAppia, tiedotamme sinua tekstiviestillä.

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ!