Tarjoamme uusille asiakkaillemme laiteopastuksen ilman lisähintaa*.

Laiteopastus on kierros, jonka aikana käymme läpi Kuntokeskus FLO:n laitteet. Sinulle näytetään laitteiden oikeaoppinen käyttö sekä esimerkki turvallisesta suoritustekniikasta.

Laiteopastuskierros on tarkoitettu Sinulle, joka aiot aloittaa kuntoilun kanssamme. Voit myös ilmottautua kierrokselle, kun olet jo ostanut korttisi, mutta sinulle on jäänyt epäselväksi laitteiden käyttö.

*Laiteopastuskierroksen hinta: 

Kun saavut laiteopastuskierrokselle, tulee sinun maksaa 21€ asiakaspalvelutiskillä. Kun kierroksen jälkeen ostat meiltä kuntosalikortin tai lataat lisäsaldoa olemassaolevalle kortillesi, saat tästä 21€ alennuksen. Näin estämme väärinkäytön.

Laiteopastuksen muut ehdot:

Voit varata laiteopastuskierroksen vain yhden kerran ylläolevan hinnaston mukaisesti. Mikäli haluat osallistua toistamiseen laiteopastuskierrokselle, on sen hinta 55€.

Voit varata ajan myös soittamalla numeroon 0443264694.

Jos haluat osallistua kierrokselle porukassa, kirjoittakaa aikaa varatessanne ”viesti työntekijälle” -kohtaan, kuinka monta henkilöä on tulossa.

Mikäli sinulle on epäselvää ainoastaan yhden tai kahden laitteen käyttö, kysy mieluummin Kuntokeskus FLO:n henkilökunnalta seuraavan kerran tavatessasi ”pikaperehdytystä” kyseisille laitteille.

Laiteopastuskierros ei ole tarkoitettu harjoitteluohjelman suunnittelua varten. Personal Trainer -palvelut ovat eriseen, ja niistä voit lukea täältä: http://www.kuntokeskusflo.fi/personal-training/

KIITOS YHTEISTYÖSTÄ! VARAA AIKASI LAITEOPASTUKSEEN ALLA OLEVASTA KALENTERISTA KOHDASTA KUNTOSALIPALVELUT -> LAITEOPASTUS