Aiotko skipata salin koronan vuoksi? Haluatko silti ylläpitää saavutettua kuntotasoasi?

Tilaa oma Kunnossa Kotona treeniohjelma!

Kunnossa Kotona on ohjelma sinulle joka olet tehnyt töitä kuntosalilla lihaskuntosi eteen, etkä halua antaa koronaviruksen pilata sitä! Nyt on aika ottaa vuosia nurkissa pölyttyneet käsipainot käyttöön.

Jos sinulla ei ole välineitä kotona, niin me autamme! Kerro vain budjettisi niin autamme tilauksessa. Jos et halua investoida lainkaan välineisiin, niin voit myös tilata kehonpainolla tehtävän harjoitusohjelman. 

Kuinka homma toimii?

1. Täytä alla oleva lomake.

2. Personal Trainer on sinuun yhteydessä alkukartoitusta varten. Alkukartoituksessa selvitämme tavoitteesi, liikuntataustasi sekä käytettävissä olevat välineet yms.

3. Saat kuvalliset harjoitteluohjeet sähköpostiisi. 

Jos sinulla ei ole välineitä, niin teemme sinulle hankintalistan budjettisi mukaan. Jos et halua lainkaan välineitä niin harjoitukset tehdään kehonpainolla tai varusteilla joita joka kodista löytyy! Vesipulloilla pakattu kauppakassi on ihan hyvä kahvakuula! Mikäli haluat olla totaalisen eristyksissä tai sinulle on parempaakin tekemistä kun käsipainojen hankinta, niin teemme jopa välinehankinnat puolestasi ja toimitamme ne kotiovellesi.

Ohjelman hinta 40€: Kotitreeniohjeet tukemaan tavoitettasi käytettävissä olevat varusteet huomioiden + hankintalista budjettisimukaan.

Lisäpalvelut: 

Välineiden hankinta puolestasi 20€ + välineiden hinta. Koskee pieniä välineitä, kuten käsipainot, kahvakuulat, jumppakeppi, jumppapallo jne. Tarvikkeiden mahduttava henkilöautoon. Isommat hankinnat, kuten kuntopyörät, juoksumatot, painonnostopenkit yms. sovittava erikseen!

Välineiden kotiinkuljetus 20€. Tarvikkeiden mahduttava henkilöautoon. Isommat hankinnat, kuten kuntopyörät, juoksumatot, painonnostopenkit yms. sovittava erikseen! Kuljetus max 20km Porvoon keskustasta.

Maksutavat: Sovitaan alkukartoituksessa. Ohjelma on mahdollista maksaa kaikilla liikuntaeduilla, kuten Smartum, Edenred, ePassi, Virike yms……

VÄLTÄ VIRHEHANKINNAT JA TEHOTTOMAT KOTIJUMPAT!

Jos sinulla on kysyttävää ennen tilausta, niin soita meille numeroon 0443264694 tai laita sähköpostia info@kuntokeskusflo.fi

Tee tilaus tästä!

Yhteystiedot:

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista:
Kunnossa Kotona ohjelmaVälineiden hankinta puolestaniVälineiden kotiinkuljetus

Haluan että alkukartoitus tehdään
SähköpostillaPuhelimitse