Nainen, kuulostaako seuraava tutulta:

 1. Tiedät, että sinun tulisi kuntoilla enemmän
 2. Sinun on kuitenkin hankala aloittaa tai vaikea sitoutua harjoitteluohjelmaan, koska et oikein tiedä kuinka kuntosalilla tulisi harjoitella
 3. Kaipaat opastusta ja sparrausta kuntosalille.

Kunnon startti -2020 on ratkaisusi.

Miltä kuulostaisi ottaa kunnon startti vuodelle 2020? Minäpä kerron sinulle, kuinka se onnistuu!

Tiesitkö, että ihminen on tosi tosi tosi helppo saada aloittamaan kuntoilu? Ainakin näin tammikuussa… No mikä sitten on taas tosi tosi tosi haastavaa, on se, että ihminen liikkuu vielä helmikuussakin.

Tästä syystä paketoimme sinulle hurjan hyvän diilin, jonka avulla sitoutumisesi aktiivisempaan kuntoiluvuoteen 2020 on todennäköisesti parempi.

Mitä Kunnon startti 2020 -paketti sisältää?

 • Henkilökohtainen kuntosaliohjelma ohjauksella

Sisältää haastattelun, jossa selvitämme lähtötilanteesi, tavoitteesi ja muut seikat jotka otamme huomioon ohjelmaa suunniteltaessa.

Haastattelun jälkeen personal trainerisi suunnittelee sinulle harjoitteluohjelman tukemaan yksilöllisiä tavoitteitasi.

Tämän jälkeen tapaatte personal trainerin kanssa ohjaustapaamisessa Tällöin PT opastaa sinut tulkitsemaan harjoitteluohjelmaa. Lisäksi varmistamme, että osaat käyttää laitteita ja suoritustekniikkasi ovat turvallisia.

 • Kuntosalin käyttöoikeus 3kk

Kuntosalin ja viikko-ohjelman ryhmäliikuntatuntien rajaton käyttö kolmeksi kuukaudeksi.

Kuntosalilla treenaaminen onnistuu joka päivä 06-23 paitsi lauantaisin 06-21.

Saat nyt siis kaiken tämän edulliseen pakettihintaan 199€!

(norm. 247€: 3kk kuntosalikortti 117€ + henkilökohtainen kuntosaliohjelma ohjauksella 130€).

Jos et ole aiemmin kuntoillut meillä, tulee sinun ostaa lisäksi kulkutunniste hintaan 12€.

Tarjous voimassa vain 31.1.2020 asti

Meillä käy maksutapana kaikki yleisimmät työnantajien tarjoamat liikutaedut, kuten Smartum, ePassi, Eazybreak, Edenred (virikeseteli)

ILMOTTAUDU MUKAAN TÄYTTÄMÄLLÄ LOMAKE

Kenelle Kunnon Startti -2020 paketti sopii?

Paketti sopii kaikille naiskuntoilijoille, jotka ovat kiinnostuneita kuntosaliharjoittelusta. Paketti on suunniteltu erityisesti sinulle joka:

 1. Et ole koskaan harrastanut kuntosalia
 2. Olet harrastanut kuntosalia, mutta viime käynnistä on jo tovi
 3. Olet useasti aloittanut harrastuksen, mutta se kuitenkin tyssää nopeasti, koska et tiedä miten kuntosalilla treenaataan.
 4. Olet harrastanut jo tovin kuntosalia, mutta kaipaat lisäpotkua ja/tai -motivaatiota harjoitteluusi.

Minkälainen on Kuntokeskus FLO?

Kuntokeskus FLO (entinen For Ladies Only) on naisten kuntokeskus Porvoossa. Tarjoamme laadukkaita liikuntapalveluita alueen naisille ikään, kokoon tai kuntoon katsomatta.

 • Kuntosali

Kuntokeskus FLO:n kuntosali kutsuu sinut treenaamaan rauhalliseen, viihtyisään ja siistiin treeniympäristöön.

Kuntosalilta löydät hyvän valikoiman vapaita painoja, taljat sekä painopakkalaitteet, joilla treenaat koko kropan lihaskuntoa tehokkaasti, turvallisesti ja helposti. Lämmittely tai aerobinen harjoittelu onnistuu crosstrainereilla, kuntopyörillä, juoksumatolla, soutulaitteella tai vaikkapa porraskoneella!

Lisäksi käytössäsi mm. nyrkkeilynurkkaus, puolapuut, kahvakuulia, jumppapalloja yms. ”pikkuhärpäkkeitä”.

 • Ryhmäliikunta

Kuntokeskuksella järjestämme myös ohjattua ryhmäliikuntaa, joka on asiakkaiden käytössä lisämaksutta.

Ajantasaisen ryhmäliikunta-aikataulun löydät kuntosalin ilmoitustaululta ja täältä: Viikko-ohjelma

Ryhmäliikunta pyritään pitämään matalan kynnyksen paikkana, jonne myös huonokuntoiseksi itsensä kokevat voivat rohkeasti osallistua! Tarjolla lihaskuntoharjoittelun lisäksi myös kehonhuolto -tyyppistä harjoittelua.

Kuntosalin ja ryhmäliikunnan lisäksi Kuntokeskus FLO:n palveluihin lukeutuvat Personal Training sekä hieronta.

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus täyttää lupauksesi paremmasta kuntoiluvuodesta! Ota meidän kanssa Kunnon Startti 2020 edulliseen pakettihintaan 199€. Tarjous voimassa vain 31.1.2020 asti

ILMOTTAUDU MUKAAN TÄYTTÄMÄLLÄ LOMAKE

Kuinka Kunnon Startti -2020 toimii?

Kunnon startti 2020 käynnistyy ajanvarauksella Personal Trainerille.

Ensimmäisessä tapaamisessa ei vielä harrasteta liikuntaa, vaan Personal Trainer kartoittaa tilanteesi ja haastattelee sinut. Ensimmäisessä tapaamisessa sovitte myös PT:n kanssa seuraavaan tapaamisen.

Ensimmäisen tapaamisen jälkeen PT suunnittelee sinulle yksilöllisen harjoitteluohjelman.

Toisessa tapaamisessa PT varmistaa, että ymmärrät harjoitusohjelman sisällön. Lisäksi sinulle opetetaan turvalliset suoritustekniikat. PT myös varmistaa, että osaat käyttää kuntosalilaitteita oikein.

Onnistuneen harjoitteluohjelman ohjauksen jälkeen olet valmis itsenäiseen harjoitteluun. Kunnon startti 2020-pakettiin kuuluu kuntokeskuksen käyttöoikeus kolmeksi kuukaudeksi.

HMM. Kuulostaapa hyvältä. Voisin olla kiinnostunut!

Kiva, että olet kiinnostunut! Nyt sinun on aika lopettaa jahkailu ja varmistaa itsellesi Kunnon Startti 2020 hintaan 199€ (norm. 247€) tarjous voimassa vain 31.1.2020 asti.

Ilmaise kiinnostuksesi joko:

 1. Ilmottautumalla mukaan alla olevalla lomakkeella

2. Soita, laita viestiä, tai tule käymään!

Voit ottaa yhteyttä meihin soittamalla numeroon 0443264694 tai laittamalla viestiä info@kuntokeskusflo.fi. Nettisivuillamme myös chat -palvelu jonka kautta voit laittaa viestiä. Voit myös saapua suoraan kuntokeskukselle asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe klo 16-19.

Hetkinen. Kuka onkaan minun Personal Trainer?

Kuntokeskus FLO:lla palveluksessasi on kaksi Personal Traineria: Senja ja Samuli. He esittäytyvätkin sinulle seuraavaksi:

Moi! Nimeni on Samuli Huttunen. Olen Koulutettu hieroja, sekä Personal Trainer. Hierojan työssä kohtaan päivittäin ongelmia, jotka juontuvat usein joko liikkumattomuudesta tai vääristä suoritustavoista. Personal Trainer -koulutuksen myötä pystyn palvelemaan asiakkaitani kokonaisvaltaisemmin kohti parempaa elämänlaatua. 
Olen kiinnostunut liikunnasta terveydenedistäjänä sekä mahdollisesti jopa eri sairauksien hoitokeinona. En omaa itse mitään kilpailutaustaa, vaan olen ”tavallinen terveyskuntoilija”.  
PT:nä Kuntokeskus FLO:lla tavoitteenani on tarjota sinulle paras mahdollinen alku kuntosaliharrastuksellesi. Olen huomannut, että asiakas on helppo motivoida kuntosaliharjoittelun aloittamiseen. Sen sijaan harjoitteluohjelmaan sitoutuminen tarjoaa yllin kyllin haasteita. Kun alku tehdään kunnolla, on todennäköisyytesi liikuntaohjelmaan sitoutumiselle huomattavasti suurempi. Tästä syystä suosittelenkin kaikille alkuun Personal Trainerin palveluita. 
Valmennustyyliltäni olen rauhallinen. Koulutukseni pohjautuu tutkittuun tietoon, jota myös hyödynnän työssäni.

Olen Senja, aktiivisesti liikkuva nainen. Valmistuin vuonna 2016 Suomen Urheiluopistolta Vierumäeltä liikunnanohjaajaksi ja personal traineriksi.

Itselleni liikkuminen monissa muodoissaan on iso osa elämää. Harrastan juoksua, pyöräilyä, kuntosalia ja kehonpainoharjoittelua. Talvisin hiihdän ja kesäisin vaellan.

Liikunnassa uskon monipuoliseen harjoitteluun. Liikunnan ei pitäisi olla hampaat irvessä puurtamista, vaan ennen kaikkea sen pitäisi tuoda iloa. Liikunta onkin hauskaa, kun harjoitusohjelma on suunniteltu kuntotasoa vastaavaksi, tavoitteet sekä elämäntilanne huomioiden. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntäni. En laita ihmisiä yhteen muottiin, vaan haluan palvella Sinua ja sinun tavoitteitasi. Haluan, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjen askareiden keskellä.

Personal trainerinasi olen kannustava ja motivoiva, mutta kuitenkin tiukka ja tavoitteista kiinnipitävä. Keskityn valmennuksissa yksilöön eli juuri Sinuun ja rakennan matkan kohti tavoitettasi sen mukaisesti. 

ILMOTTAUDU MUKAAN TÄYTTÄMÄLLÄ LOMAKE

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Järjestimme loppuvuodesta 2018 asiakkaillemme kyselyn, jossa pyysimme asiakkaitamme kuvailemaan kuntokeskustamme kahdella adjektiivilla. Tässä muutamia otteita:

”Siisti. Rauhallinen”

”Mukava henkilökunta. Helppo tulla”

”Viihtyisä ja siisti”

”Kaikki tarvittava löytyy – en kaipaa mitään enempää”

”Kiitos kun olette olemassa”

ILMOTTAUDU MUKAAN TÄYTTÄMÄLLÄ LOMAKE