Nainen, kuulostaako seuraava tutulta:

 1. Tiedät, että sinun tulisi kuntoilla enemmän
 2. Sinun on kuitenkin vaikeuksia aloittaa säännöllinen harjoittelu tai sitoutua säännölliseen liikuntaan
 3. Kaipaat opastusta ja sparrausta liikuntaan
 4. Haluat voida hyvin.

Kesällä Kuntoon 2020 on ratkaisusi.

Miltä kuulostaisi keskittyä alkava kesä omaan hyvinvointiisi? Haasta itsesi nauttimaan kesästä täysillä ilman riskiä kesäkiloista!

Paketoimme sinulle hurjan hyvän kesädiilin, jonka avulla oma hyvinvointisi kohenee kesän aikana. Kesällä Kuntoon 2020 -paketin avulla säännöllinen liikunta tulee todennäköisemmin myös olemaan osa arkeasi syksyllä.

Mitä Kesällä Kuntoon 2020 -paketti sisältää?

 • Henkilökohtainen liikuntaohjelma

Personal Trainerisi suunnittelee yhdessä sinun kanssa juuri sinun yksilöllisiä tavoitteitasi tukevan liikuntaohjelman. Liikuntaohjelma suunnitellaan sinun oman aloitustasosi sekä terveydentilasi mukaan.

Liikuntaohjelmasi suunnitellaan juuri sinun mieltymyksesi mukaisesti ja voi sisältää paljon muutakin kuin pelkkää kuntosalia.

Liikuntaohjelman suunnittelu alkaa alkukartoituksella, joka hoidetaan toiveesi mukaan joko Kuntokeskus FLO:lla kasvotusten tai sähköisesti. Alkukartoituksen jälkeen suunnittelemme sinulle liikuntaohjelman, jonka sisältöön sinäkin pääset vaikuttamaan.

 • Liikuntaohjelman ohjaus 60min

Kun Personal Trainerisi on suunnitellut sinulle liikuntaohjelman ja olet siihen tyytyväinen, tapaatte ohjauksen merkeissä.

Liikuntaohjelman ohjaustapaamisessa varmistetaan, että ymmärrät liikuntaohjelman sisällön ja osaat suorittaa esimerkiksi ohjelman harjoitteet turvallisesti.

 • Kuntokeskus FLO:n rajaton käyttö 3kk

Kuntosalin rajaton käyttö kolmeksi kuukaudeksi. Kolmen kuukauden jälkeen kuntosalin käyttö jatkuu toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena normaalihinnastomme mukaisesti (37,95€/kk)

Kuntosalilla treenaaminen onnistuu joka päivä 06-23 paitsi lauantaisin 06-21.

Kuntosalin viihtyvyydestä kesäaikana pitävät huolen viilentävät ilmalämpöpumput sekä avarat valoisat tilat. Parkkipaikkaa löydät oven edestä.

Saat nyt siis kaiken tämän edulliseen pakettihintaan 199€!

(norm. 243,85€). Tästä ei tarjous parane! Pelkkä liikuntasuunnitelma normaalisti 130€

Tarjous voimassa vain 10 nopeimmalle!! Haluamme varmistaa, että kuntosalimme pysyy edelleen ruuhkattomana. Siksi tarjous voimassa vain 10 nopeimmalle. Toimi siis nopeasti!

Jos et ole aiemmin kuntoillut FLOlla, tulee sinun ostaa lisäksi kulkuntunniste hintaan 12€

Ei muita maksuja, eikä pitkiä ”pakkojäsenyyksiä”!

Meillä käy maksutapana kaikki yleisimmät työnantajien tarjoamat liikutaedut, kuten Smartum, ePassi, Eazybreak, Edenred (virikeseteli)

Kuulostaa hyvältä. Haluan mukaan!

Kenelle Kesällä Kuntoon 2020 -paketti sopii?

Paketti sopii kaikille naiskuntoilijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään omaa hyvinvointiaan ja terveyttään liikunnan avulla. Paketti on suunniteltu erityisesti sinulle joka:

 1. Et ole koskaan harrastanut liikuntaa
 2. Olet harrastanut liikuntaa, mutta viimeisestä aktiivisesta vaiheesta on jo tovi
 3. Olet useasti aloittanut harrastuksen, mutta se kuitenkin tyssää nopeasti, koska et esimerkiksi tiedä miten kuntosalilla treenaataan.
 4. Olet harrastanut jo tovin kuntoilua, mutta kaipaat lisäpotkua ja/tai -motivaatiota harjoitteluusi.

Kuinka mukaan Kesällä Kuntoon -2020?

Matkasi Kesällä Kuntoon -2020 liikkujaksi alkaa, kun ilmottaudut mukaan joko:

1. Ilmottautumalla mukaan klikkaamalla >TÄSTÄ<

2. Soittamalla meille numeroon 044 3264694

Ilmottautumisesi jälkeen Personal Trainerisi kontaktoi sinut viimeistään seuraavana arkipäivänä ja pääsette sopimaan aloitusajankohdasta. Huomioithan, että mitä nopeammin toimit, sitä nopeammin pääset alkuun, sillä Personal Trainereiden kalenterit täyttyvät nopeasti.

Tarjous voimassa vain 10 nopeimmalle!.

Ilmottaudu mukaan tästä!

Hetkinen. Kuka onkaan minun Personal Trainer?

Kuntokeskus FLO:lla palveluksessasi on kaksi Personal Traineria: Senja ja Samuli. He esittäytyvätkin sinulle seuraavaksi:

Moi! Nimeni on Samuli Huttunen. Olen Koulutettu hieroja, sekä Personal Trainer. Hierojan työssä kohtaan päivittäin ongelmia, jotka juontuvat usein joko liikkumattomuudesta tai vääristä suoritustavoista. Personal Trainer -koulutuksen myötä pystyn palvelemaan asiakkaitani kokonaisvaltaisemmin kohti parempaa elämänlaatua. 

Olen kiinnostunut liikunnasta terveydenedistäjänä sekä mahdollisesti jopa eri sairauksien hoitokeinona. En omaa itse mitään kilpailutaustaa, vaan olen ”tavallinen terveyskuntoilija”. Henkilökohtaista kokemusta minulla on seuraavista lajeista: jalkapallo, salibandy, maratonjuoksu, maantiepyöräily, kuntosali, voimanosto.

PT:nä Kuntokeskus FLO:lla tavoitteenani on tarjota sinulle paras mahdollinen alku liikuntaharrastuksellesi. Olen huomannut, että asiakas on helppo motivoida kuntosaliharjoittelun aloittamiseen. Sen sijaan harjoitteluohjelmaan sitoutuminen tarjoaa yllin kyllin haasteita. Kun alku tehdään kunnolla, on todennäköisyytesi liikuntaohjelmaan sitoutumiselle huomattavasti suurempi. Tästä syystä suosittelenkin kaikille alkuun Personal Trainerin palveluita. 

Valmennustyyliltäni olen rauhallinen. Työssäni pyrin ”tekemään itseni turhaksi” tarjoamalla sinulle tietoisuutta, jotta liikuntaharrastuksesi voisi olla itsenäistä ja pysyvää tulevaisuudessa.

Koulutukseni pohjautuu tutkittuun tietoon, jota myös hyödynnän työssäni.

Olen Senja. Valmistuin vuonna 2016 Suomen Urheiluopistolta Vierumäeltä liikunnanohjaajaksi ja personal traineriksi.

Itselleni liikkuminen monissa muodoissaan on iso osa elämää. Harrastan juoksua, pyöräilyä, kuntosalia ja kehonpainoharjoittelua. Talvisin hiihdän ja kesäisin vaellan.

Liikunnassa uskon monipuoliseen harjoitteluun. Liikunnan ei pitäisi olla hampaat irvessä puurtamista, vaan ennen kaikkea sen pitäisi tuoda iloa. Liikunta onkin hauskaa, kun harjoitusohjelma on suunniteltu kuntotasoa vastaavaksi, tavoitteet sekä elämäntilanne huomioiden. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntäni. En laita ihmisiä yhteen muottiin, vaan haluan palvella Sinua ja sinun tavoitteitasi. Haluan, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjen askareiden keskellä.

Personal trainerinasi olen kannustava ja motivoiva, mutta kuitenkin tiukka ja tavoitteista kiinnipitävä. Keskityn valmennuksissa yksilöön eli juuri Sinuun ja rakennan matkan kohti tavoitettasi sen mukaisesti.

Valitse Personal Trainer ja ilmottaudu mukaan tästä!

Minkälainen on Kuntokeskus FLO?

Kuntokeskus FLO (entinen For Ladies Only) on naisten kuntokeskus Porvoossa. Tarjoamme laadukkaita liikuntapalveluita alueen naisille ikään, kokoon tai kuntoon katsomatta.

 • Kuntosali

Kuntokeskus FLO:n kuntosali kutsuu sinut treenaamaan rauhalliseen, viihtyisään ja siistiin treeniympäristöön.

Kuntosalilta löydät hyvän valikoiman vapaita painoja, taljat sekä painopakkalaitteet, joilla treenaat koko kropan lihaskuntoa tehokkaasti, turvallisesti ja helposti. Lämmittely tai aerobinen harjoittelu onnistuu crosstrainereilla, kuntopyörillä, juoksumatolla, soutulaitteella tai vaikkapa porraskoneella!

Lisäksi käytössäsi mm. nyrkkeilynurkkaus, puolapuut, kahvakuulia, jumppapalloja yms. ”pikkuhärpäkkeitä”.

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus tehdä päätös paremmasta kesästä! Tule kanssamme Kesällä Kuntoon 2020 edulliseen pakettihintaan 199€. Tarjous voimassa vain 10 nopeimmalle.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

”Siisti. Rauhallinen”

”Mukava henkilökunta. Helppo tulla”

”Viihtyisä ja siisti”

”Kaikki tarvittava löytyy – en kaipaa mitään enempää”

”Kiitos kun olette olemassa”

VARMISTA PAIKKASI. ILMOTTAUDU TÄSTÄ!

Usein kysyttyä Kesällä Kuntoon 2020 -tarjouksesta

K:Maksutavat?

V: Käteinen, pankki- ja luottokortit sekä KAIKKI TYÖNANTAJIEN TARJOAMAT LIIKUNTAEDUT, kuten esim. Smartum, ePassi, Virikeseteli, Virikekortti, Eazybreak, tykysetelit yms…

K: Lähden kesällä reissuun. Voidaanko tämä huomioida kun tartun tarjoukseen?

V:Me olemme se joustava Kuntokeskus. Jos sinulla on tiedossasi lomamatka kesällä, ilmoita meille ostovaiheessa milloin olet poissa. Kuntosalikorttisi laitetaan ”jäihin” siksi aikaa ja aikaa pidennetään vastaava määrä lopussa. Esimerkki: ostat paketin 1.6. ja 3kk kuntosalin käyttöoikeutesi vanhenee 1.9. Kerrot ostovaiheessa että olet matkalla 15.6.-22.6. Kuntosalikorttisi ei ole käytettävissä 15.6.-22.6. ja laitamme korttisi voimaan 8.9. asti.

K: Minulla on sairaus ja/ tai tuki- ja liikuntaelin vaiva. Pystynköhän minä harrastamaan liikuntaa?

V: Personal Trainerisi tehtävänä on selvittää terveydentilasi sopivuus liikuntaohjelmaan. Hyvin harvat sairaudet estävät liikunnan, kun taas suurimmassa osassa sairauksissa liikunnan harrastaminen on erityisen tärkeää. Haastattelemme aina asiakkaamme ennen liikuntaohjelman suunnittelua ja tarvittaesssa pyydämme konsultaatiota hoitavalta lääkäriltäsi.

K: Minkälainen tuosta liikuntaohjelmasta sitten oikeen tulee?

V: Liikuntaohjelma suunnitellaan tukemaan sinun tavoitteitasi ja siinä otetaan huomioon mm. terveydentilasi. Liikuntaohjelma suunnitellaan myös niin, että se on sinulle mieluisa. Liikuntaohjelma sisältää melko varmasti sekä lihaskuntoharjoittelua (esim. kuntosali) ja aerobista harjoittelua (esim pyöräily, lenkkeily, uinti)

Ilmottaudu mukaan!

Vieläkö jokin mietityttää? Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme.

0443264694

info@kuntokeskusflo.fi

Ankkurikatu 8, 06100 Porvoo