Nainen, kuulostaako seuraava tutulta:

 1. Tiedät, että sinun tulisi kuntoilla enemmän
 2. Sinun on kuitenkin vaikeuksia aloittaa säännöllinen harjoittelu tai sitoutua säännölliseen liikuntaan
 3. Kaipaat opastusta ja sparrausta liikuntaan
 4. Haluat voida hyvin.

Kesällä Kuntoon 2019 on ratkaisusi.

Miltä kuulostaisi keskittyä alkava kesä omaan hyvinvointiisi? Haasta itsesi nauttimaan kesästä täysillä ilman riskiä kesäkiloista!

Paketoimme sinulle hurjan hyvän kesädiilin, jonka avulla oma hyvinvointisi kohenee kesän aikana. Kesällä Kuntoon 2019 -paketin avulla säännöllinen liikunta tulee todennäköisemmin myös olemaan osa arkeasi syksyllä.

Mitä Kesällä Kuntoon 2019 -paketti sisältää?

 • Henkilökohtainen liikuntaohjelma

Personal Trainerisi suunnittelee yhdessä sinun kanssa juuri sinun yksilöllisiä tavoitteitasi tukevan liikuntaohjelman. Liikuntaohjelma suunnitellaan sinun oman aloitustasosi sekä terveydentilasi mukaan.

Liikuntaohjelmasi suunnitellaan juuri sinun mieltymyksesi mukaisesti ja voi sisältää paljon muutakin kuin pelkkää kuntosalia.

Liikuntaohjelman suunnittelu alkaa alkukartoituksella, joka hoidetaan toiveesi mukaan joko Kuntokeskus FLO:lla kasvotusten tai sähköisesti. Alkukartoituksen jälkeen suunnittelemme sinulle liikuntaohjelman, jonka sisältöön sinäkin pääset vaikuttamaan.

 • Liikuntaohjelman ohjaus 60min

Kun Personal Trainerisi on suunnitellut sinulle liikuntaohjelman ja olet siihen tyytyväinen, tapaatte ohjauksen merkeissä.

Liikuntaohjelman ohjaustapaamisessa varmistetaan, että ymmärrät liikuntaohjelman sisällön ja osaat suorittaa esimerkiksi ohjelman harjoitteet turvallisesti.

 • Kuntokeskus FLO:n rajaton käyttö 3kk

Kuntosalin ja viikko-ohjelman ryhmäliikuntatuntien rajaton käyttö kolmeksi kuukaudeksi.

Kuntosalilla treenaaminen onnistuu joka päivä 06-23 paitsi lauantaisin 06-21.

Kuntosalin viihtyvyydestä kesäaikana pitävät huolen viilentävät ilmalämpöpumput sekä avarat valoisat tilat. Parkkipaikkaa löydät oven edestä.

Saat nyt siis kaiken tämän edulliseen pakettihintaan 199€!

(norm. 247€). Tästä ei tarjous parane! Pelkkä 3kk kuntokeskuksen käyttö normaalisti 117€

Tarjous voimassa vain 30.6.2019 asti!

Ilmottaudu mukaan tästä!

KAUPAN PÄÄLLE:

Osallistumisoikeus (henkilökohtainen) kaikkiin kesän Naisten Nurmijumppiin (arvo 69€)

Naisten nurmijumpat jäjestetään Suiston nurmikentällä kesämaanantaisin klo 17:30-18:45. Jumppien teemat: Kehonhuolto, keppijumppa, kehonpaino, kahvakuula. Ensimmäinen jumppa 3.6. ja viimeinen 29.7.

Verkkoluento: Liikunta osaksi arkea

Luennon teemoina on motivaatio, repsahdukseen varautuminen sekä liikuntaan sopeutumismuutokset.

Luennolla opit liikunnan terveysvaikutuksista sekä saat tietoosi millaisella liikuntamäärällä ja laadulla sinun on mahdollisuus ne saavuttaa.

Luennon tarkoituksena on jakaa tietoisuutta, jonka avulla säännöliseen liikuntaan sitoutumisesi on todennäköisempää.

Luennon voit kuunnella missä ja milloin vain, silloin kun sinulla sopii, vaikka älypuhelimellasi! Luennoitsijana Personal Trainer Samuli Huttunen.

Lisäedut Kesällä Kuntoon 2019 -paketin oston yhteydessä:

Jos et ole aiemmin kuntoillut FLOlla, tulee sinun ostaa lisäksi avainkortti. Saat sen kuitenkin paketin mukana alennettuun hintaan 11€ (norm. 21€).

Lisätapaaminen 60min Personal Trainerin kanssa 40€ (norm. 55€) Ei pakollinen.

Suomalaisiin terveyssuosituksiin pohjautuva ravinto-ohjelma 20€ (norm. 40€) Ei pakollinen.

Tarjous voimassa vain 30.6.2019 asti.

Ei muita maksuja, eikä pitkiä ”pakkojäsenyyksiä”!

Meillä käy maksutapana kaikki yleisimmät työnantajien tarjoamat liikutaedut, kuten Smartum, ePassi, Eazybreak, Edenred (virikeseteli)

Kuulostaa hyvältä. Haluan mukaan!

Kenelle Kesällä Kuntoon 2019 -paketti sopii?

Paketti sopii kaikille naiskuntoilijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään omaa hyvinvointiaan ja terveyttään liikunnan avulla. Paketti on suunniteltu erityisesti sinulle joka:

 1. Et ole koskaan harrastanut liikuntaa
 2. Olet harrastanut liikuntaa, mutta viimeisestä aktiivisesta vaiheesta on jo tovi
 3. Olet useasti aloittanut harrastuksen, mutta se kuitenkin tyssää nopeasti, koska et esimerkiksi tiedä miten kuntosalilla treenaataan.
 4. Olet harrastanut jo tovin kuntoilua, mutta kaipaat lisäpotkua ja/tai -motivaatiota harjoitteluusi.

Kuinka mukaan Kesällä Kuntoon -2019?

Matkasi Kesällä Kuntoon -2019 liikkujaksi alkaa, kun ilmottaudut mukaan joko:

1. Ilmottautumalla mukaan klikkaamalla >TÄSTÄ<

2. Soittamalla meille numeroon 044 3264694

3. Tulemalla Kuntokeskus FLO:lle asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe klo 16-19.

Ilmottautumisesi jälkeen Personal Trainerisi kontaktoi sinut viimeistään seuraavana arkipäivänä ja pääsette sopimaan aloitusajankohdasta. Huomioithan, että mitä nopeammin toimit, sitä nopeammin pääset alkuun, sillä Personal Trainereiden kalenterit täyttyvät nopeasti.

Tarjous voimassa vain 30.6.2019 asti.

Ilmottaudu mukaan tästä!

Hetkinen. Kuka onkaan minun Personal Trainer?

Kuntokeskus FLO:lla palveluksessasi on kaksi Personal Traineria: Senja ja Samuli. He esittäytyvätkin sinulle seuraavaksi:

Moi! Nimeni on Samuli Huttunen. Olen Koulutettu hieroja, sekä Personal Trainer. Hierojan työssä kohtaan päivittäin ongelmia, jotka juontuvat usein joko liikkumattomuudesta tai vääristä suoritustavoista. Personal Trainer -koulutuksen myötä pystyn palvelemaan asiakkaitani kokonaisvaltaisemmin kohti parempaa elämänlaatua. 

Olen kiinnostunut liikunnasta terveydenedistäjänä sekä mahdollisesti jopa eri sairauksien hoitokeinona. En omaa itse mitään kilpailutaustaa, vaan olen ”tavallinen terveyskuntoilija”. Henkilökohtaista kokemusta minulla on seuraavista lajeista: jalkapallo, salibandy, maratonjuoksu, maantiepyöräily, kuntosali, voimanosto.

PT:nä Kuntokeskus FLO:lla tavoitteenani on tarjota sinulle paras mahdollinen alku liikuntaharrastuksellesi. Olen huomannut, että asiakas on helppo motivoida kuntosaliharjoittelun aloittamiseen. Sen sijaan harjoitteluohjelmaan sitoutuminen tarjoaa yllin kyllin haasteita. Kun alku tehdään kunnolla, on todennäköisyytesi liikuntaohjelmaan sitoutumiselle huomattavasti suurempi. Tästä syystä suosittelenkin kaikille alkuun Personal Trainerin palveluita. 

Valmennustyyliltäni olen rauhallinen. Työssäni pyrin ”tekemään itseni turhaksi” tarjoamalla sinulle tietoisuutta, jotta liikuntaharrastuksesi voisi olla itsenäistä ja pysyvää tulevaisuudessa.

Koulutukseni pohjautuu tutkittuun tietoon, jota myös hyödynnän työssäni.

Olen Senja, 33 vuotias aktiivisesti liikkuva nainen. Valmistuin vuonna 2016 Suomen Urheiluopistolta Vierumäeltä liikunnanohjaajaksi ja personal traineriksi.

Itselleni liikkuminen monissa muodoissaan on iso osa elämää. Harrastan juoksua, pyöräilyä, kuntosalia ja kehonpainoharjoittelua. Talvisin hiihdän ja kesäisin vaellan.

Liikunnassa uskon monipuoliseen harjoitteluun. Liikunnan ei pitäisi olla hampaat irvessä puurtamista, vaan ennen kaikkea sen pitäisi tuoda iloa. Liikunta onkin hauskaa, kun harjoitusohjelma on suunniteltu kuntotasoa vastaavaksi, tavoitteet sekä elämäntilanne huomioiden. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntäni. En laita ihmisiä yhteen muottiin, vaan haluan palvella Sinua ja sinun tavoitteitasi. Haluan, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjen askareiden keskellä.

Personal trainerinasi olen kannustava ja motivoiva, mutta kuitenkin tiukka ja tavoitteista kiinnipitävä. Keskityn valmennuksissa yksilöön eli juuri Sinuun ja rakennan matkan kohti tavoitettasi sen mukaisesti.

Valitse Personal Trainer ja ilmottaudu mukaan tästä!

Minkälainen on Kuntokeskus FLO?

Kuntokeskus FLO (entinen For Ladies Only) on naisten kuntokeskus Porvoossa. Tarjoamme laadukkaita liikuntapalveluita alueen naisille ikään, kokoon tai kuntoon katsomatta.

 • Kuntosali

Kuntokeskus FLO:n kuntosali kutsuu sinut treenaamaan rauhalliseen, viihtyisään ja siistiin treeniympäristöön.

Kuntosalilta löydät hyvän valikoiman vapaita painoja, taljat sekä painopakkalaitteet, joilla treenaat koko kropan lihaskuntoa tehokkaasti, turvallisesti ja helposti. Lämmittely tai aerobinen harjoittelu onnistuu crosstrainereilla, kuntopyörillä, juoksumatolla, soutulaitteella tai vaikkapa porraskoneella!

Lisäksi käytössäsi mm. nyrkkeilynurkkaus, puolapuut, kahvakuulia, jumppapalloja yms. ”pikkuhärpäkkeitä”.

 • Ryhmäliikunta

Kuntokeskuksella järjestämme myös ohjattua ryhmäliikuntaa, joka on asiakkaiden käytössä lisämaksutta.

Ryhmäliikunnan aikataulu julkaistaan viikko-ohjelma periaatteella. Ajantasaisen viikko-ohjelman löydät kotisivuiltamme.

Ryhmäliikunta pyritään pitämään matalan kynnyksen paikkana, jonne myös huonokuntoiseksi itsensä kokevat voivat rohkeasti osallistua! Tarjolla lihaskuntoharjoittelun lisäksi myös kehonhuolto -tyyppistä harjoittelua.

Kuntosalin ja ryhmäliikunnan lisäksi Kuntokeskus FLO:n palveluihin lukeutuvat Personal Training sekä hieronta.

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus tehdä päätös paremmasta kesästä! Tule kanssamme Kesällä Kuntoon 2019 edulliseen pakettihintaan 199€. Tarjous voimassa vain 31.6.2019 asti

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Järjestimme loppuvuodesta 2018 asiakkaillemme kyselyn, jossa pyysimme asiakkaitamme kuvailemaan kuntokeskustamme kahdella adjektiivilla. Tässä muutamia otteita:

”Siisti. Rauhallinen”

”Mukava henkilökunta. Helppo tulla”

”Viihtyisä ja siisti”

”Kaikki tarvittava löytyy – en kaipaa mitään enempää”

”Kiitos kun olette olemassa”

VARMISTA PAIKKASI. ILMOTTAUDU TÄSTÄ!

Usein kysyttyä Kesällä Kuntoon 2019 -tarjouksesta

K:Maksutavat?

V: Käteinen, pankki- ja luottokortit sekä KAIKKI TYÖNANTAJIEN TARJOAMAT LIIKUNTAEDUT, kuten esim. Smartum, ePassi, Virikeseteli, Virikekortti, Eazybreak, tykysetelit yms…

K: Lähden kesällä reissuun. Voidaanko tämä huomioida kun tartun tarjoukseen?

V:Me olemme se joustava Kuntokeskus. Jos sinulla on tiedossasi lomamatka kesällä, ilmoita meille ostovaiheessa milloin olet poissa. Kuntosalikorttisi laitetaan ”jäihin” siksi aikaa ja aikaa pidennetään vastaava määrä lopussa. Esimerkki: ostat paketin 1.6. ja 3kk kuntosalin käyttöoikeutesi vanhenee 1.9. Kerrot ostovaiheessa että olet matkalla 15.6.-22.6. Kuntosalikorttisi ei ole käytettävissä 15.6.-22.6. ja laitamme korttisi voimaan 8.9. asti.

K: Minua ei nurmijumpat eikä terveysliikuntaluennot kiinnosta. Voinko saada alennusta paketista tai voinko antaa osallistumisoikeuteni näihin ystävälle?

V: Et. Nämä ovat kaupanpäällisiä ja tarkoitettu ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön.

K: Minulla on sairaus ja/ tai tuki- ja liikuntaelin vaiva. Pystynköhän minä harrastamaan liikuntaa?

V: Personal Trainerisi tehtävänä on selvittää terveydentilasi sopivuus liikuntaohjelmaan. Hyvin harvat sairaudet estävät liikunnan, kun taas suurimmassa osassa sairauksissa liikunnan harrastaminen on erityisen tärkeää. Haastattelemme aina asiakkaamme ennen liikuntaohjelman suunnittelua ja tarvittaesssa pyydämme konsultaatiota hoitavalta lääkäriltäsi.

K: Minkälainen tuosta liikuntaohjelmasta sitten oikeen tulee?

V: Liikuntaohjelma suunnitellaan tukemaan sinun tavoitteitasi ja siinä otetaan huomioon mm. terveydentilasi. Liikuntaohjelma suunnitellaan myös niin, että se on sinulle mieluisa. Liikuntaohjelma sisältää melko varmasti sekä lihaskuntoharjoittelua (esim. kuntosali) ja aerobista harjoittelua (esim pyöräily, lenkkeily, uinti)

Ilmottaudu mukaan!

Vieläkö jokin mietityttää? Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme.

0443264694

info@kuntokeskusflo.fi

Ankkurikatu 8, 06100 Porvoo

Aspa auki ma-pe 16-19