Oletko pohdiskellut viimeaikoina mikä sinun lihaskuntotasosi todellisuudessa on? 

Jos olet kiinnostunut tietämään lihaskuntosi tason verrattuna ikäisiin naisiin, saatat olla hyvinkin kiinnostunut tästä:

FLO Klinikka: lihaskuntotestit järjestetään Sunnuntaina 8.3.2020

Testaus ajanvarauksella klo 10-13:30 Klinikkapäivän erikoishintaan: 25€ (norm. 55€). Ajanvaraus tämän sivun alaosassa.

Lihaskuntotestin yhteydessä mahdollista ottaa myös kehonkoostumusmittaus 5€ lisähintaan (norm 15€). Mittaus tehdään Omron laitteella ja siitä selviää kehosi luustolihas- ja rasvaprosentti, paino, painoindeksi ja viskeraalinen rasva. 

Lihaskuntotestissä tehdään yksinkertaiset liikkeet, joiden avulla selvitetään keski-, ylä-, ja alavartalosi voimatasot ja verrataan tulostasi kattavaan aineistoon.

FLO klinikkapäivän lihaskuntotestiin osallisuminen  ei vaadi asiakkuuta Kuntokeskus FLO:lla. Kaikki lihaskunnostaan kiinnostuneet naiset voivat osallistua. 

Osallistumalla lihaskuntotestiin saat kaiken tämän:

  1. Tiedon ylä-, ala-, ja keskivartalosi lihaskunnon tasosta verrattuna kattavaan aineistoon (American Council on Exercise). Saat arvioin asteikolla erittäin heikko – kiitettävä. Asteikot ovat jaettu ikäryhmittäin, joten samaa dataa ei käytetä 20 ja 60 vuotiaille, joten arvio on realisinen.
  2. Suullisen palautteen Personal Trainerilta ja kehitysehdotukset
  3. Sähköpostiin kuvalliset, kirjalliset ohjeet lihaskuntoliikkeisiin joilla voit parantaa mahdollisia heikkouksia.
 

Varaa testausaika tästä!

Varaa aika lihaskuntotestiin täyttämällä alla oleva lomake. Saat paluuviestinä sähköpostiisi ohjeet, kuinka valmistaudut testiin. Luethan sen 🙂

Ajanvarauksen ehdot: Ajanvarauksen peruutus tulee tehdä 24h ennen varattua aikaa. Jos asiakas jättää tulematta paikalle tai peruu aikansa alle 24h varatusta ajasta, laskutamme palvelun hinnan (25€) kokonaisuudessaan asiakkaalta ja lisäämme hintaan 5€ laskutuslisän. 

VARAAN SEURAAVAN AJAN LIHASKUNTOTESTIIN KLINIKKAPÄIVÄNÄ 8.3.2020

Valitse kellonaika pudotusvalikosta:

Haluan kehonkoostumusmittauksen 5€ lisähintaan (norm. 15€)
KylläEi