Ikääntyminen ja liikunta

Kuntosaliharjoittelu sopii kaikille iästä riippumatta. 

Valtaosan ikääntyneen kuntosaliharrastajan suurin tavoite on toimintakyvyn säilyttäminen sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksien ennaltaehkäisy tai kuntoutus. Terveen ikääntyvän  on myös mahdollista päästä kovaankin kuntoon, aktiivisen harjoittelun myötä.

Aloittajan ja myös pitkää taukoa kuntosaliharjoittelusta pitäneen kannattaa muistaa maltti. Mikäli aktiivista kuntosalitaustaa ei ole, tai viimeisimmästä salitreenistä on vierähtänyt vuosia, kannattaa tavoitteet pitää maltillisina ja nykytilanteeseen nähden saavutettavissa olevina. Hyvä tavoite kenelle tahansa on esimerkiksi se, että pitäytyy harjoittelusuunnitelmassa.

 

Muuttunut terveydentila tulee huomioida harjoitteluohjelman suunnittelussa.

Kuntokeskus FLO:lla sinua palvelevat ammattitaitoiset Personal Trainerit jotka osaavat suunnitella juuri sinulle soveltuvan harjoitteluohjelman.

Tiedätkö missä kunnossa sinä olet ja kuinka voisit hyötyä kuntosaliharjoittelusta?

Jätä yhteystietosi alle niin kutsumme sinut maksutta kuntokartoitukseen:

Enemmän voimaa, parempi koordinaatio

Kuntosaliharjoittelu vahvistaa lihaksia ja luustoa sekä vähentää rasvakudoksen määrää. Myös koordinatiokyky paranee harjoittelun seurauksena.

Jo muutaman kuukauden pituinen säännöllinen treeni lisää iäkkäiden lihasvoimaa tutkitusti 10–30 prosenttia. Tämä onkin tärkeä asia tiedostaa, sillä tutkimusten mukaan ikävuodesta 30 lähiten fyysinen suorituskyky heikkenee n. 1%-yksikön verran.

Liikunnan positiivisesta vaikutuksesta aivoihin sekä mielenterveyteen on myös vahvaa näyttöä.

Liikunta toimii myös sosiaalisena tapahtumana. Kuntokeskus FLO:n suuri asiakaskunta onkin seniori-ikäiset, joten salilta myös ikäihminen löytää varmasti kavereita. Senioreille järjestetään myös vähintään kerran viikossa yhteinen ryhmäliikuntatunti.

Tiedätkö minkä tyyppinen kuntosaliharjoittelu sinulle sopisi?

Jätä tietosi alla olevalle lomakkeelle, niin kutsumme sinut maksutta kuntokartoitukseen:

Kuinka aloittaa kuntosaliharjoittelu?

Kuntosaliharjoittelun aloittaminen voi tuntua haastavalta jos et tiedä miksi ja miten aloittaa.

Kuntokeskus FLO on matalan kynnyksen kuntokeskus. Meille on helppo tulla. Ohjaamme asiakkaat aina oikean palvelun ääreen, jotta harjoittelu saadaan aloitettua oikein ja turvallisesti.

Harjoittelun opastus sekä harjoitteluohjelman tulee aina olla yksilöllinen. Esimerkiksi netistä saattaa löytyä valmiita harjoitteluohjelmia, tai videovalmennuksia, mutta erityisesti seniori-ikäisen on syytä varmistaa turvallinen harjoittelu ammattitaitoisen Personal Trainerin kanssa henkilökohtaisesti.

Kuntokeskus FLO:n Personal Trainer kartoittaa asiakkaansa elämäntilanteen sekä terveydentilan. Haastattelun pohjalta PT:n on mahdollista suunnitella juuri tälle asiakkaalle soveltuva harjoitteluohjelma.

Miten minä aloittaisin kuntosaliharjoittelun? Kuinka monta kertaa viikossa juuri minun tulisi treenata?

Jos haluat vastauksen esimerkiksi näihin kysymyksiin, jätä tietosi niin kutsumme sinut maksuttomaan kuntokartoitukseen.

Mitä kuntosalilla käyminen maksaa?

Kuntokeskus FLO tarjoaa senioreille aina edulliset liikuntapalvelut eläkeläishintaan. Valittavinasi on joko 10 kerran kortti tai kuukausikortti. Aktiivisuustasostasi riippuen kuntosalin käyttömaksu on eläkeläisille noin 40€/kk.

Personal Training palvelut tuovat lisähintaa harrastukselle. Aloittelijalle sekä pidemmän aikaa taukoa pitäneelle kuntosaliharrastajalle suosittelemme henkilökohtaista ohjelmaa sekä yhdestä muutamaan ohjauskertaan.

Usein raha, jonka liikuntaan sijoittaa, tulee monenkertaisena takaisin!

Oletko valmis ottamaan selvää nykykunnostasi sekä kartoittamaan sinulle sopivat kuntosalipalvelut? Jätä tietosi alle niin kutsume sinut maksutta kuntokartoitukseen ja teemme sinulle tarjouksen josta et voi kieltäytyä!

 

Henkilökohtaista palvelua

Tervehdys! Minä olen Samuli Huttunen. Olen koulutettu hieroja sekä Personal Trainer.

Toivotan sinut tervetulleeksi kuntokeskuksellemme – ikään, kokoon tai kuntoon katsomatta!

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Toivottavasti näemme pian liikunnan merkeissä!

p. 044 326 4694

samuli@samulihuttunen.fi

Kuntokeskus FLO

Ankkurikatu 8 Porvoo