Haluaisitko antaa lahjan jolla on merkitystä läheisesi hyvinvoinnille?

Lahjakortti meidän palveluihimme sopii kaiken kuntoisille, ikäisille ja kokoisille äideille ja isoäideille. 

Tänä vuonna paketoimme äideille valmiiksi yhden valmiin paketin. Vaihtoehtona voi aina hankkia lahjakortin omalla summalla.

Paketoimamme äitienpäivälahja on suunniteltu erityisesti äidille tai isoäidille, joka on jo tovin miettinyt kuntoilun aloittamista, mutta puheet ja ajatukset eivät toistaiseksi ole syystä tai toisesta muuttuneet teoiksi. 

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus kannustaa läheisesi ottamaan askeleen kohti parempaa vointia!

Äitienpäivän pakettimme sisältää:

1kk kuntosalimaksut

Kuntosalin rajaton käyttö 30pv ajaksi aktivoimisesta. Kuntosalimme on auki viikon jokaisena päivänä: ma-pe klo: 06-23, la: 06-21, su: 06-23. Kuntosalimme on saanut asiakkailta kiitosta sen siisteydestä, viihtyisyydestä sekä rauhallisesta harjoitteluympäristöstä. Meillä on kattava valikoima helppokäyttöisiä laitteita sekä vapaita painoja. Kuntosalimme sijaitsee keskustan tuntumassa ja tilan edestä löytyy asiakkaille parkkipaikat. Kuukauden jälkeen lahjan saaja voi itse päättää jatkaako hän kuntosaliharjoittelua meillä. 

Personal Trainer tapaaminen

 Tapaaminen koulutetun ammattilaisen kanssa. Tapaamisen tarkempi sisältö mietitään yhdessä asiakkaan kanssa ajanvarauksen yhteydessä. Tapaaminen voi sisältää esimerkiksi oman kuntosaliohjelman suunnittelua ja laitteiden läpikäymistä sekä suoritustekniikoiden opettelua.

Paketin hinta on 100€ ja paketti on lunastettava viimeistään 12kk ostopäivästä. 

 

Miten hankin tämän lahjan?

Suorita ostos verkkokaupastamme (linkki alla) 

Ostoksesi jälkeen voit noutaa lahjan meiltä tai voit pyytää sen sähköpostiisi skannattuna! Noutoa varten soita 044 3264694.

Lahja toimitetaan lahjakorttina, jonka sisältö on PT tapaaminen sekä 1kk kuntosalimaksut. 

Lahjakortin voimassaolo on koronatilanteen vuoksi poikkeuksellisesti 12kk, joten lahjakortin käytölle ei tule kiire. Kuntosalimme on kuitenkin normaalisti auki, joten lahjakortin voi myös käyttää halutessaan heti!

 

Personal Trainer Senja
Personal Trainer Samuli

Onko muita lahjavaihtoehtoja? 

Meiltä saat myös omavalintaisella summalla ostettua lahjakortteja kuntosalille, PT-palveluihin ja hierontaan. 

 

Ostaaksesi lahjakortin omavalintaisella summalla ota yhteyttä:

info@kuntokeskusflo.fi

0443264694